Gardeny 22 Kft.

Történetünk

Családi vállalkozásunk 2000 óta foglalkozik automata öntözőrendszerek telepítésével, a mai napig több száz új rendszert építettünk Szolnokon és annak térségében. Több évig a Szolnok városi parkok öntözését is cégünk tartotta fenn. Körülbelül 6 éve zöldterületek teljeskörű fenntartásával illetve gyepfelújítással foglalkozunk. 

Balatoni sztori: A 2022-es szezontól a Balaton északi partján vállalunk fenntartási munkákat. Telephelyünk Aszófőn található. Munkákat Tihanyban, Balatonfüreden, Csopakon, Balatonalmádiban és a környező településeken tudunk vállalni. 

Jelenleg 3 munkatárssal dolgozunk. 

Csepcsényi Dénes

Ügyvezető

Gardeny 22 Kft. 

Sztori

Gépparkunk, telephelyünk

Folyamatosan bővülő gépparkunkkal igen sok szolgáltatatást a legmagasabb színvonalon tudunk elvégezni. Legidősebb gépeink csupán 3-4 évesek. Fontosnak tartjuk a géppark folyamatos frissítését, rendszeres karbantartását. Ez a gépek tisztán tartását, élezését, kopó alkatrészek cseréjét és egyéb kisebb karbantartási műveleteket jelent. 

Gépeink között szerepelnek fűnyírók, sövény nyírók, különböző permetezők, fűkaszák, lyuggató gép, fűszellőztetők és számtalan akkumulátoros kerti kisgép, kifejezetten kertfenntartásra. 

Telephely

2022-ben megvásároltuk új Balatoni telephelyünket, ami hatalmas előrelépés vállakozásunk életében. Ezen a területen tevékenységünket teljeskörűen el tudjuk látni. Kialakításra fog kerülni kertépítészeti raktár, öntözéstechnikai raktár és egyéb tárolóhelyek. 

Terveink között szerepel egy modern, kényelmes műhely kialakítása. Ez fontos, hiszen gépeinket folyamatosan karban kell tartani a minőségi munkák elvégzéséhez. Hisszük, hogy csak megfelelő eszközökkel lehet profi munkát végezni. 

A zöldterületeken elvégzett munkáink csak tevékenységünk egy része. Sokan nem tudják, de rengeteg háttérmunkát igényel a vállakozás zökkenőmentes működése. Ezek közé tartoznak a marketing tevékenységek, ajánlatok gyártása, számlázás, raktározási folyamatok, dolgozói képzések, stb. Ezen tevékenységeknek helyszínéül fog szolgálni egy modern irodahelyiség kialakítása. 

Jelenlegi állapotok új telephelyünkön:

Felkeltettük érdeklődésedet ?

Keressen minket telefonon, vagy küldj egy üzenetet, és mi hamarosan válaszolunk!