Gardeny 22 Kft.

Az automata balkonláda öntözés megoldást kínál azoknak a háztulajdonosoknak, akiknek nincsen kapacitásuk a balkon növényeik öntözésére. A rendszer segítségével automatikusan programozható a növények öntözése. Okos vezérlővel kiegészítve teljesen automatizálható a rendszer, hiszen így automatikusan az időjáráshoz igazodva állítja a vezérlő az öntözési időket, napokat. Figyelembe veszi az időjárási tényezőket, mint napi párolgás, napsütés és csapadék.

Meglévő vagy új házaknál is telepíthető rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha építkezik, a falba vagy a szigetelésbe érdemes az építkezés ideje alatt beépíteni ezt a rendszert a házba. Így elkerülhetők a későbbi vésések, bontások. Teraszok burkolása előtt is ki tudjuk építeni a rendszert, amennyiben a teraszra a későbbiekben balkonláda kerül.

Meglévő háznál falon kívüli vagy falba mart megoldást is tudunk alkalmazni egyaránt. Falon kívüli megoldásnál réz védőcsőbe helyezzük a mikro öntözéshez használt 8mm-es mikrocsövet. Ezt követően bilincsekkel rögzítjük a falhoz a rézcsövet. Ez egy kompromisszumos megoldást, de egyáltalán nem zavaró, mivel ez a védőcső később lefesthető a fal színére, így teljesen beleolvad a környezetbe. Meglévő házaknál térkövek alatt szoktuk elvezetni a mikro csöveket, ami helyreállítás után nem lesz látható.

A balkonláda öntözés kevés vizet fogyaszt, ezért mi általában hálózati vízre szoktuk kötni a rendszert, de kutas öntözőknél is telepíthető. Természetesen tudjuk kivitelezni meglévő öntözőrendszereknél is, plusz egy zóna kiépítésével. Így külön vezérelhető lesz ez az ág. 

Esztétikus vagy akár teljesen rejtett megoldást kínálunk balkon növényei öntözésére. Nyugodtan menjen nyaralni, növényei biztonságban lesznek. Nem kell többé a szomszédot megkérni, hogy öntözze növényeit. 

 

Az automatikus balkon öntözés előnyei:

-Az ön távollétében is öntöz.

-Okos vezérlővel összekötve távolról is felügyelheti és szükség esetén beavatkozhat az öntözésbe. 

-Egyenletes vízkijuttatás. Nagy vízigényű növényeknél akár naponta többször. 

-Bővíthető rendszer. A mikro fúvókák pedig az aktuális növény igényeire szabva módosíthatók. 

Kiknek ajánljuk?

·       Akiknek családi házuk van

 

·       Cégeknek, apartman tulajdonosoknak. Mindenhol, ahol kis vagy nagy méretű balkonláda van elhelyezve. 

Kivitelezés ideje:

1.     Meglévő öntözőrendszer bővítésénél (átlagos méretű háznál): 1-2 nap

 

2.     Olyan házaknál, ahol nincsen jelenleg öntözőrendszer: 2-3 nap. 

Felkeltettük érdeklődését?

Demo rendszerünk segítéségével testközelből megtekintheti az automata balkonláda öntözést működés közben. 

Keressen fel minket és mi házhoz visszük demo készletünket.