Gardeny 22 Kft.

Adatkezelési Tájékoztató

A tájékoztató célja, hogy az adatvédelemről nyújtson információt a gardeny.hu látogatóinak. A feldolgozás minimális adatot tartalmaz, és csak a szükséges személyes adatok kerülnek bekérésre.

 

Kapcsolatfelvételi űrlap
A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kérdéssel fordulhatsz hozzánk valamely szolgáltatással kapcsolatban. Ezen adatokat kizárólag arra a célra használjuk fel, hogy a szolgáltatások iránt érdeklődő, vagy azt igénybe venni kívánó látogató megkeresésére, kapcsolat-felvételi kezdeményezésére válaszoljunk, tájékoztatás, időpont-egyeztetés céljából. 

A kapcsolatfelvételi űrlap használata nem kötelező, ezen kívül e-mail-ben vagy telefonon is lehetséges a kommunikáció.

Amennyiben telefonon keresztül keresel minket, a telefonszámodat nem használjuk fel egyéb célra, a telefonos kommunikáció is kizárólag kapcsolat-felvételi célt szolgál. Az érintettek hozzájárulása nélkül a későbbiekben nem használjuk fel semmilyen üzleti, marketing vagy egyéb célra, nem keresünk további ajánlatokkal és hírlevelet sem küldünk. Harmadik félnek nem adjuk ki a megadott személyes adatokat.

Kezelt adatok
A látogató által a kapcsolatfelvétel során megadott adatok: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám. A látogatók által küldött üzeneteket automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Az adatkezelés időtartama
Az adatokat csak a kapcsolatfelvétel lezárultáig kezeljük.

Az adatkezelés jogalapja
A felhasználó önkéntes hozzájárulása, amit a kapcsolatfelvétellel ad meg.

A látogató jogai a kezelt adataival kapcsolatban
A látogató bármikor kérhet tájékoztatást a kezelt adatairól, bármikor korrigálhatja azokat (pl. adatváltozás esetén) és kérheti azok törlését. Törlés kérése esetén a kapcsolatfelvételre irányuló szándékot semmisnek tekintjük és email-fiókunkból törlésre kerül a kapcsolatfelvételre vonatkozó megkeresés illetve az ehhez kapcsolódó levelezés.

A weboldal használatával kapcsolatban gyűjtött egyéb információk
A weboldal látogatása során semmilyen olyan személyes adatot nem gyűjtünk a látogatóról, amely alapján beazonosítható lenne.

A weboldal tárhely-szolgáltatója
Webonic Kft.
8000 Székesfehérvár Budai út 9-11.