Gardeny 22 Kft.

Automata Öntözőrendszer tervezés és kivitelezés

Több száz komplett automata öntözőrendszer megépítésével a hátunk mögött igen nagy tapasztalattal rendelkezünk. Vállaljuk új rendszerek építését, és elavult rendszerek átalakítását. Mindig igyekszünk az egyedi igényeknek megfelelni. Célunk, hogy a lehető legtökéletesebb szolgáltatást nyújtsuk meglévő és új ügyfeleink számára egyaránt. 

Megbízható automata öntözőrendszer

Sokéves tapasztalatunk felhasználásával olyan rendszereket építünk, melyek nem csak megbízhatóak, de könnyen karbantarthatóak. Tapasztalainkat felhasználva olyan anyagokkal dolgozunk, amikkel hosszú távon hiba nélkül működnek a rendszerek.

Gyors, precíz munkavégzés

Öntözőrendszerek kivitelezését meglévő kertekben is minimális károkozással vállaljuk, figyelve a meglévő gyepre, illetve növényzetre vagy éppen térburkolatra. Munkáink után igyekszünk nagyobb tiszaságot hagyni magunk után, mint amilyen érkezésünk előtt volt. 

Balkon Öntözés, hogy ne kelljen többet a locsolókannával cipekednie.

öntözőrendszer

A háziasszonyok álma

Minden kertesháznál elterjedt és kedvelt dolog a balkon növények. Ám a legtöbb ilyen növény folyamatos, akár napi többszöri öntözést igényel. Ez igen jelentős időráfordítást követel meg. Mikro öntözéses megoldásunkkal azonban ezt az időt másra fordíthatja. Nyugodtan elmehet nyaralni, balkon növényei nem fognak kiszáradni. Szabadon szabályozható, mikor és mennyi öntözésre van szüksége a balkon növényeknek. Tapaszalataink szerint ég és föld a különbség a szabályozott öntözéssel ellátott és kézzel öntözött növények között. 

Az öntözőrendszer építésének menete röviden:

Felmérés

Terület mm pontos felmérése, majd számítógépes tervezése.

Kivitezelezés

A kivitelezési munkák elvégzése a korábbi pontos tervek alapján. 

Tesztelés, beállítás

Az öntözőfejek beállítása, rendszer tesztelése, esetleges kivitelezési hibák elhárítása. 

Átadás

Az vezérlő programozása, rendszer átadása az ügyfélnek. Megvalósulási terv készítése. 

Néhány öntözőrendszer:

Felkeltettük érdeklődésedet ?

Keressen minket telefonon, vagy küldjön egy üzenetet, és mi hamarosan válaszolunk!