Gardeny 22 Kft.

Gardenbolt Gardena kertészeti szerszámok és eszközök forgalmazásával foglalkozó webáruház.

A Gardenbolt termékei

Gardenbolt kertészeti eszközök és öntözéstechnikához kapcsolódó termékek széles kínálatával foglalkozik. Öntözéstechnikai termékeik között szerepel kerti locsolótömlő és tartozékai, merülőszivattyúk, öntözésvezérlők, öntözőfejek, esőztetők. Kertészeti cikkek között is hatalmas a kínálatuk. Boltjukban kaphatóak gyepápoláshoz szükséges gépek, mint például gyepszellőztetők, fűnyírók, fűszegélynyírók. Bokor és faápoláshoz szükséges eszközeik között szerepelnek permetezők, metszőollók, fejszék, magassági ágvágók és metszőollók. Rendkívül széles a kínálatuk kézi szerszámaik között. Széles körben kedvelt az úgynevezett Combisystem család. Ez azért jó választás, mert egy nyél megvásárlásával minden eszközt lehet használni. 

Robotfűnyírók

A Husqvarna szerződött partnereként a Gardenbolt nagy tapasztalattal és tudással rendelkezik robotfűnyírók terén. Husqvarna és Gardena robotfűnyírókkal foglalkoznak. A mai trendeknek megfelelően a robotfűnyírók nagy része okos. Így telefonunkról is tudjuk irányítani, programozni a robotot.
Robotfűnyíróik között szerepelnek olyan termékek, amelyek érzékelőkkel vannak ellátva. Ez megakadályozza, hogy esőben, fagyban ne működjön a robotfűnyíró. 

Miért válaszd a Gardenbolt csapatát, ha kerti szerszámokra van szükséged?

Nagy, saját árukészlettel rendelkeznek így gyorsan kiszállítják a megrendelt termékeket. A délelőtt leadott rendeléseket másnap kiszállítják. Ezen kívül, 30.000 Ft fölötti rendelés esetén ingyenes kiszállítják a megrendelést. A Gardenbolt szokott szezonális, tavaszi, nyári és őszi akciókat hirdetni, amikor kedvező áron választhatunk Gardena öntözéstechnikai termékekből és kertészeti eszközökből.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.